Organizatorii de la Australian Open au anunțat orele de start ale partidelor din optimi de finală pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea

Organizatorii de la Australian Open au anunțat orele de start ale partidelor din optimi de finală pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea

Organizatorii de la Australian Open au anunțat ora de start a partidei pe care o va disputa Simona Halep în optimile de finală de la Antipozi, la Melbourne Park, în fața lui Alize Cornet din Franța.

Partida va avea loc luni dimineața, nu înainte de ora 4.00, ora României. Favorita 14 de la Australian Open va da piept cu Alize Cornet, Franța, locul 61 mondial, cea care a învins-o deja în alte trei rânduri în circuitul mondial. Întâlnirea din optimi dintre Simona Halep și Alize Cornet este a doua de pe Rod Laver Arena.

ADVERTISING

Nu va fi așadar o întâlnire facilă pentru româncă, deoarece Cornet a eliminat deja două favorite la Australian Open, e vorba de Garbine Muguruza și Tamara Zidansek.

Duleul din optimile de finală va fi LIVE text, punct cu punct, pe SpotMedia.ro.

Dacă trece de Cornet, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Collins și Mertens, în sferturile de finală.

În altă ordine de idei, Sorana Cîrstea, calificată și ea în optimile de la AO, o va înfrunta pe Iga Swiatek, campioană la Roland Garros, tot luni dimineața, însă în jurul orei 8.30, de asemenea partida fiind LIVE pe SpotMedia.ro. Întâlnirea este ultima programată pe Margaret Court Arena.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întregul turneu de la Australian Open este televizat pe EuroSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!