Cum a reacționat Dan Petrescu la auzul veștii infectării lui Alexandru Păun cu noul coronavirus

Cum a reacționat Dan Petrescu la auzul veștii infectării lui Alexandru Păun cu noul coronavirus

CFR Cluj se află într-o situație delicată după ce unul dintre jucătorii sai, Alexandru Păun, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar partida derbi cu FCSB de sâmbătă seara a fost așadar amânată și se crede că ea se va disputa la finele lunii iulie.

Oficialul celor de la CFR Cluj, Marius Bilașco, șeful departamentului scouting, fostul atacant de la Steaua și Unirea Urziceni, a oferit primele reacții pe care le-a avut Dan Petrescu, antrenorul campioanei, la auzul acestei vești.

El a spus că Dan Petrescu pune pe primul plan sănătatea jucătorilor și a oamenilor din club, mai presus decât orice meci de fotbal sau titlu: "Dan Petrescu se gândeşte, în primul rând, la sănătatea jucătorilor şi abia apoi la fotbal. Pentru că în momentul când există un asemenea caz cred că important e ca jucătorul sau jucătorii să fie sănătoşi. Noi, respectând din plin această competiţie, am făcut acest test suplimentar, pentru a nu pune în primejdie sănătatea celorlaţi jucători. Imaginaţi-vă că se disputa meciul, noi ascundeam acest caz şi puteau să apară mult mai multe cazuri în rândul celor de la FCSB, care nu puteau să desfăşoare o finală de Cupa României programată pe 22 iunie şi astfel lucrurile intrau pe o turnură nedorită de nimeni, spun eu".

Declarația dată de Marius Bilașco la televiziunea TelekomSportTV
ADVERTISING

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB a fost amânat după depistarea unui caz de coronavirus la campioana României

Craiova se poate duce acum la 4 puncte distanță de CFR Cluj, dacă va triumfa în partida din deplasare de la FC Botoșani, duminică seara de la 19.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇