CSM București, victorie liniștitoare cu Savehof în Champions League

CSM București, victorie liniștitoare cu Savehof în Champions League

Gruparea campioană a României la handbal feminin, CSM București a dispus clar de echipa suedeză IK Savehof în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Neagu and company au câștigat un meci liniștit în Sala Polivalentă din București, scor 35-26, la puțin timp după ce tot azi, Rapid București pierdea dramatic cu trei secunde înainte de final meciul cu Ikast din deplasare, scor 30-29.

MVP-ul Cristina Neagu a înscris pentru prima dată în minutul 19 pentru 9-6, iar scorul la pauză era unul reconfortant, 18-10 pentru fetele noastre, în fața celei mai slabe echipe din grupa sa.

Cu o revenire frumoasă pe teren a lui Omoregie, CSM și-a continuat galopul de sănătate în partea secundă, pe care a încheiat-o la un plus 9 pe tabelă, total meritată.

ADVERTISING

Marcatoare CSM: Dindiligan 7, Ingstad 7, Neagu 4, Kobylinska 4, Oestergaard 4, Zaadi 2, Arntzen 2, Rotaru 2, Mihai 1, Stoica 1, Nikolic 1.

În clasamentul grupei A, CSM este pe locul 3, cu 13 puncte, la egalitate cu Brest. Peste ea în grupă sunt doar Gyor și Odense.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇