CSM București pierde în ultima etapă de Liga Campionilor, iar Rapid își cunoaște astfel adversara din optimi

CSM București pierde în ultima etapă de Liga Campionilor, iar Rapid își cunoaște astfel adversara din optimi

Gruparea de handbal feminin CSM București a fost învinsă în ultima etapă a fazei grupelor de Champions League, în deplasarea de la Krim Ljubljana.

A fost 28-26 pentru echipa slovenă, care astfel și-a securizat calificarea în optimi în ultimul meci, optimi de finală unde o va întâlni în dublă manșă pe Rapid București, cu returul în România, în Sala Polivalentă din București.

CSM nu mai avea decât miza de a-și stabili locul de pe care va merge în sferturi direct, 1 sau 2. Trebuia să facă macar un egal pentru a termina pe 1, dar nu a reușit acest lucru. Astfel, gruparea lui Neagu și compania va evolua în sfert de finală cel mai probabil cu danezele de la Esbjerg, dacă acestea se vor impune în dubla manșă cu Brest.

Dacă ar fi învins, CSM ar fi putut da peste Rapid chiar în sferturi, dacă giuleștencele ar fi trecut în dublă manșă de Brest în optimi.

ADVERTISING

În ce o privește pe Rapid, dacă gruparea campioană o va depăși pe Krim, o va întâlni în sferturi pe Vipers, campioana Europei din Norvegia.

CSM București era superfavorită cu o cotă de 1.26 la victorie, față de 5.20 cât avea Krim. Scorul la pauză a fost de 14-13 pentru fetele noastre, care nu au condus niciodată la mai mult de 2 goluri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇