Egal dramatic bifat de CSM București în ultima secundă cu Brest, în Champions League

Egal dramatic bifat de CSM București în ultima secundă cu Brest, în Champions League

CSM București a smuls in extremis, în ultima secundă, prin aruncarea Cristinei Neagu, un egal în compania celor de la Brest, în penultima etapă a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin.

A fost 30-30 scorul, cu o aruncare de la 9 metri perfectă nimerită în plasă de Neagu, MVP-ul nostru, după ce anterior ratase o aruncare de la 7 metri..

Un rezultat care ne convine, căci el ne păstrează șansele intacte pentru locul 1 la finalul acestei grupe, cu condiția să învingem în ultima etapă în deplasarea de la Krim Ljubljana.

Cei aproximativ 5.000 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă din București au avut cartoane speciale cu mesajul : „Neagu 1.000. Ai scris istorie”, pentru a realiza o coregrafie splendidă în onoarea Cristinei, cea care la meciul trecut a depășit borna de 1000 de goluri în Champions League.

ADVERTISING

Calificată deja în „sferturi”, CSM București mai are doar miza locului 1, unde este în luptă directă cu Vipers, din Norvegia, campioana Europei, cu care are rezultate directe mai bune.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇