CSM București, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor

CSM București, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor

CSM București a câștigat partida din grupele Champions League cu germancele de la Bietigheim, scor 31-28, într-un meci important din etapa a 13-a din Grupa A.

Fetele antrenate de Adi Vasile au făcut încă un pas important spre calificarea directă în sferturile de finală, urmând ca totul să se decidă în ultima etapă, în Danemarca, în meciul cu Odense.

CSM este deja calificată în optimile competiției, însă speră chiar la o calificare în sferturi. Meciul s-a jucat în Sala Dinamo, deoarece în Sala Polivalentă va avea loc Campionatul European de lupte.

ADVERTISING

17 puncte are acum CSM-ul, iar în ultima etapă, programată duminica viitoare, pe 18 februarie, de la ora 15:00, campioana României va merge în deplasare la Odense pentru meciul decisiv.

Cu două victorii în duelurile cu Bietingheim și Odense, CSM va ajunge la egalitate de puncte cu formația din Danemarca, însă va fi avantajată de meciurile directe, în tur trupa noastră impunându-se cu 28-24.

Dacă va reuși această calificare directă în sferturi, sărind play-off-ul, CSM poate întâlni învingătoarea dintre locul 3 din grupa A și locul 6 din grupa B. O situație în care ar putea ajunge Rapidul, care trebuie să învingă în ultima etapă pe Esbjerg în grupa B, și să spere că Ferencvaros pierde cu Metz.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇