CFR Cluj, transfer de urgență după înfrângerea cu Rapid

CFR Cluj, transfer de urgență după înfrângerea cu Rapid

CFR Cluj dorește să se întărească masiv cât încă mai are timp în acest mercato de iarnă, mai ales după înfrângerea de sâmbătă seara cu Rapid București, scor 0-1.

Fosta campioană a României e gata să realizeze un transfer de urgenţă, după înfrângerea cu Rapid. E vorba de aducerea unui italian, Filippo Falco, un atacant de 32 de ani, care se află în probe la formaţia din Gruia, iar Cristi Balaj s-a declarat impresionat de calităţile acestuia.

Președintele lui CFR, fostul arbitru Balaj l-a lăudat pe Falco și spune despre el că are un CV impresionant, ultimul său club fiind Steaua Roșie Belgrad: „Ne dorim să îl luăm. A fost o decizie comună să vedem care e nivelul lui la acest moment. Are un CV super impresionant, are calitate încă, dar a trecut perioada aceea în care mai luăm jucători care doar au jucat la echipe importante.

ADVERTISING

Important e și nivelul la care se află acum și să fie mai bun decât un jucător tânăr care poate juca în poziția lui”, a declarat Cristi Balaj, pentru cotidianul Fanatik.

Atacantul italian a jucat ultimul meci pe 22 aprilie, anul trecut, pe vremea când evolua la Cagliari, în Serie B. El a mai bifat grupări precum Lecce, Bologna, Cesena, Benevento sau Pescara, în vastul său CV.

CFR Cluj poate ajunge la 12 puncte în spatele liderului FCSB, dacă acesta va câștiga în meciul de duminică, în fața lui Sepsi OSK.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!