Adi Mutu știe motivul pentru care CFR Cluj a fost învinsă în derbi de Rapid

Adi Mutu știe motivul pentru care CFR Cluj a fost învinsă în derbi de Rapid

CFR Cluj a fost învinsă în derbiul zilei de sâmbătă din Superliga de către Rapid București, scor 0-1 în Gruia, iar Adi Mutu a oferit concluziile serii.

Managerul de 45 de ani al clujenilor, Adi Mutu, abia la al treilea meci pe banca vișiniilor, a identificat aspectele care i-au fost nefavorabile echipei multiple campioane a Ligii 1.

CFR se poate duce la 12 puncte în spatele liderei FCSB, dacă aceasta se va impune acasă cu Sepsi, duminică seara: "Cred că a fost un meci echilibrat, chiar dacă am avut posesie mai bună, dar nu și o circulație mai bună bună din cauza terenului. Trebuie să recunoaștem nu am fost conectați la început de joc cum ar fi trebuit. Un meci de luptă, Rapidul s-a apărat foarte bine, a fost greu să îi desfacem. În primele două meciuri cei de pe bancă au adus un aport important, astăzi nu s-a întâmplat.

ADVERTISING

Meciul a fost decis printr-un gol norocos, însă tabela vorbește. Știu unde avem de lucrat, felicit Rapidul pentru victorie. În acțiunile indviduale trebuie să fim puțin mai concreți", a fost declarația lui Mutu de după joc, la microfonul DigiSport.

Djokovici, fost campion în 4 rânduri cu CFR Cluj, a marcat singurul gol al victoriei, în minutul 9.

CFR Cluj se va deplasa în runda următoare pentru un meci cu cei de la FC U Craiova 1948.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!