CSA Steaua, răspuns la oferta făcută de FCSB: Motivul hilar invocat pentru a interzice disputarea meciului cu CFR Cluj în Ghencea

CSA Steaua, răspuns la oferta făcută de FCSB: Motivul hilar invocat pentru a interzice disputarea meciului cu CFR Cluj în Ghencea

FCSB a făcut o cerere și o propunere financiară consistentă pentru a disputa în Ghencea meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, dar s-a lovit din nou de refuzul celor de la CSA Steaua.

46.000 de euro era dispus Gigi Becali să plătească pentru a juca pe noul stadion Steaua, însă răspunsul n-a sosit la timp, astfel că gruparea „roș-albastră” a fost forțată să aleagă varianta Buzău.

Gazeta Sporturilor dezvăluie astăzi un răspuns dat de CSA Steaua la propunerea lui Becali.

Conform acestei motivări, CSA Steaua se așteaptă să primească acceptul de a juca în barajul de promovare/retrogradare în/din Liga 1.

ADVERTISING

"După cum știți, stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, iar închirierea acestuia se poate face doar printr-o procedură concurențială, stabilită de administrator.

De asemenea, vă informăm că echipa de fotbal a clubului nostru a terminat pe locul 4 în Play-off-ul Ligii a II-a, iar potrivit Regulamentului de organizare a activității fotbalistice, promovarea/retrogradarea se face cu respectarea articolului 70 din Statutul Federației Române de fotbal – „Dreptul unui club de a participa în campionatele naționale depinde de meritul sportiv al acestuia”.

ADVERTISING

Conform Regulamentului de organizare a activității fotbalistice și a programului competițional stabilit de Federația Română de Fotbal, meciurile de baraj urmând a se desfășura potrivit tragerii la sorți, iar meciul tur se dispută în weekendul 21-22.05.2022", se arată într-un comunicat al CSA Steaua.

CSA Steaua a terminat într-adevăr pe locul 4 în clasamentul play-off-ului Ligii a 2-a, însă "militarii", care aparțin de MApN, nu au drept de promovare în prima ligă, astfel că nu vor avea nici dreptul de a juca la barajul de promovare/retrogradare.

ADVERTISING

În plus, programul meciurilor din barajul de promovare/retrogradare n-a fost încă stabilit.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇