Cristiano Ronaldo a primit o ofertă de peste 250 de milioane de dolari

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă de peste 250 de milioane de dolari

Liber de contract acum după despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo a primit o ofertă impresionantă în această iarnă.

El poate ajunge în Golf pentru o ofertă fabuloasă, de peste 225 de milioane de dolari pentru un contract pe 3 ani. După o toamnă tensionată petrecută la Man.United, Ronaldo a părăsit clubul englez, la capătul unui interviu acordat presei britanice în care a criticat pe toată lumea, pe conducerea diavolilor, pe antrenorul Ten Hag, pe colegi etc.

Aflat acum la Mondial, în Qatar, unde a și marcat un gol din penalti, Ronaldo a primit o ofertă uriașă din partea celor de la Al Nassr, un contract de 225 de milioane de dolari, plus bonusuri importante, după cum anunță CBS Sports.

Al Nassr din Arabia Saudită l-a vrut și în vară pe lusitan, dar Ronaldo atunci nu a vrut să părăsească Europa. El trebuie să dea un răspuns acestei oferte după terminarea Campionatului Mondial.

ADVERTISING

Cotidianul spaniol Marca scria zilele trecute, după plecarea de la United, că Ronaldo a primit și o ofertă de la bogații de la Newcastle United, marea revelație a acestui sezon de Premiership.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!