Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a intrat în istoria Cupei Mondiale

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a intrat în istoria Cupei Mondiale

Portughezul Cristiano Ronaldo s-a declarat ”mândru” că a devenit primul jucător care a marcat cel puţin un gol la cinci ediţii diferite ale Cupei Mondiale de fotbal, joi, în cadrul conferinţei de presă care a durat doar două minute şi în care a „driblat” cu atenţie subiectul Manchester United.

„A fi primul jucător care a marcat la cinci Cupe Mondiale este ceva care mă face foarte mândru”, a spus starul lusitan, autorul unui gol din penalty împotriva Ghanei (3-2), în primul meci al Portugaliei de la Cupa Mondială 2022.

ADVERTISING

"Este un moment frumos, a cincea mea Cupă Mondială. Am câştigat, am început cu dreptul. Este o victorie foarte importantă, ştiam că este crucială câştigarea primului joc", a mai spus Ronaldo.

Însă căpitanul Portugaliei a răspuns la o singură întrebare a presei, menită să-i facă cunoscută starea sufletească după acest gol istoric, marcat la doar două zile după anunţul divorţului său de Manchester United.

"Cel mai important lucru a fost că echipa a câştigat. Capitolul este închis. Am început bine, am câştigat, am putut să-mi ajut echipa. Orice altceva nu contează", a mai spus Ronaldo în faţa jurnaliştilor, înainte de a pleca rapid de la conferinţa de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Cred că oamenii vor continua să vorbească despre performanţa lui. Este un fenomen, o legendă printre altele în fotbal", a declarat la rândul său selecţionerul Fernando Santos, comentând performanţa lui Ronaldo. "Peste 50 de ani, încă vom vorbi despre el", a adăugat tehnicianul portughez.

"Ronaldo este special, pentru că e unul dintre cei mai buni jucători ai tuturor timpurilor, joacă la a cincea sa Cupă Mondială şi încă poate ajuta foarte mult. A demonstrat-o din nou astăzi şi suntem foarte fericiţi să putem conta pe el", a subliniat internaţionalul portughez Bernardo Silva în zona mixtă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!