Cristiano Bergodi pleacă de la Rapid: Cine va pregăti echipa - oficial

Cristiano Bergodi pleacă de la Rapid: Cine va pregăti echipa - oficial

Rapid a anunțat, marți, plecarea lui Cristiano Bergodi (59 de ani) de la echipă.

În mare pericol după ce a pierdut toate cele patru meciuri jucate în play-off, Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid. Printr-un comunicat oficial, Rapid a anunțat despărțirea de antrenorul italian.

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, Adrian Iencsi și Ciprian Niță.

"FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.

ADVERTISING

De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!", se arată într-un comunicat al Rapidului.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a fost adus la Rapid la începutul sezonului, stând pe banca echipei în 37 de meciuri (16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri).

FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri...

Publicată de FC Rapid 1923 pe Marţi, 16 aprilie 2024

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!