Cristian Chivu, pe lista unui club important din Europa, alături de Conte sau Klopp - presă

Cristian Chivu, pe lista unui club important din Europa, alături de Conte sau Klopp - presă

Cristian Chivu (42 de ani), fostul căpitan al naționalei României – acum antrenor la Inter Primavera -, e favorit să-l înlocuiască pe Simone Inzaghi, antrenorul Interului, pe banca tehnică a italienilor.

Conducerea lui Inter nu e foarte mulțumită de parcursul echipei cu Simone Inzaghi pe bancă, în ultimele două sezoane, astfel că se gândește la posibili înlocuitori, iar presa din Italia anunță că favorit e Cristian Chivu, fostul fundaș central al „nerazzurrilor”.

Potrivit site-ului it.blastingnews.com, Inter are de gând să-l înlocuiască pe Simone Inzaghi dacă Inter nu reușește să prindă locurile de Liga Campionilor. Momentan, echipa se află pe locul doi, însă nu arată un joc consistent, care să dea speranță de mai bine.

ADVERTISING

Sursa citată scrie că favoritul conducerii lui Inter pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi e Cristian Chivu, cel care face treabă bună la Inter Primavera. De asemenea, pe listă mai sunt ținte mai greu de atins, precum Antonio Conte, Jurgen Klopp sau Roberto De Zerbi sau Thiago Motta.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!