Cristi Săpunaru și colegii săi de la Rapid își atacă rivalii înainte de un mare derbi din Liga 1: ”Rapid e o legendă, FCSB e o echipă nou-înființată”

Cristi Săpunaru și colegii săi de la Rapid își atacă rivalii înainte de un mare derbi din Liga 1: ”Rapid e o legendă, FCSB e o echipă nou-înființată”

Rapid și FCSB se vor înfrunta săptămâna viitoare pe 15 august într-un mare derbi din Liga 1 pe Arena Națională din București, iar primele declarații și încing deja acest mare meci.

Cristian Săpunaru (37 de ani), căpitanul din Giulești, este pregătit pentru această partidă: „Am reușit tot ce ne-am propus până în acest moment. Suntem la Rapid, e normal să ne dăruim și să mergem lângă fani. Mai e până la meciul cu FCSB. Acum trebuie să ne bucurăm de acest rezultat. Echipa e foarte montată. Jucăm la Rapid şi vedeţi ce suporteri vin după noi. Rapid e o legendă a campionatului”, a declarat Săpunaru după jocul câștigat în deplasarea de la FC Argeș, scor 1-0, sâmbătă seara, pentru TelekomSport.

ADVERTISING

Liga 1: Rapid bifează o nouă victorie

L-a completat și celălalt fundaș central din lot, Alexandru Dandea, care a fost și mai aspru, spunând că nu poate fi o rivalitate între FCSB și Rapid, căci prima este „una nou înființată”.

O singură dată a mai avut Rapid 10 puncte după primele 4 partide în Liga 1, în sezonul 2007/2008, când erau antrenați de Cristiano Bergodi și terminau pe locul 3 sezonul, sub CFR Cluj și FCSB, Steaua pe atunci.

REZUMAT FC Argeş - Rapid 0-1. Gol Pănoiu. Echipa lui Mihai Iosif, neînvinsă în campionat

FCSB are doar 5 puncte acumulate în acest sezon, însă are o partidă în minus disputată, cea de duminică seara cu Gaz Metan de la ora 22.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: U Craiova 1948 obține un nou succes

Brazilia învinge Spania și e campioană olimpică la fotbal

Aerul a devenit aproape irespirabil la Atena, unde a plouat cu cenuşă.: "Închideţi toate geamurile şi nu ieşiţi din case!" (Galerie video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!