Crina Pintea a fost infectată cu noul coronavirus și va rata Campionatul European - presă

Crina Pintea a fost infectată cu noul coronavirus și va rata Campionatul European - presă

Probleme imense pentru naționala României la handbal feminin, cu doar câteva zile înainte de debutul nostru la Campionatul European găzduit de Danemarca, începând cu 3 decembrie.

La ultimele teste pentru COVID-19 realizate în lotul nostru național, pivotul Crina Pintea, dar și cei doi maseuri au ieșit pozitiv la aceste teste și astfel România trebuie să-și refacă total planurile pentru acest EURO, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

Crina Pintea era una dintre cele mai importante jucătoare din lotul nostru, titulară atât în faza de atac, cât și în cea defensivă. În plus, ea a participat la toate antrenamentele echipei, a fost la ședința foto oficială și a intrat în contact cu absolut toate colegele sale din lot.

ADVERTISING

EHF vine cu o veste bună în ceea ce privește Campionatul European de handbal feminin

Pe lângă Pintea, au ieșit pozitiv la testele COVID-19 și cei doi maseuri ai lotului, Claudiu Mărășteanu și Cristinel Gâgiu. Evident, și aceștia au intrat în contact cu toatele fetele din lot, astfel încât mai este posibilit să mai apară cazuri la echipă.

Luni, 30 noiembrie, lotul național ar urma să plece în Danemarca, însă mai este posibil să se facă o testare pentru toată echipa până la acel punct.

ADVERTISING

Până acolo însă, e clar că atât Pintea, cât și cei doi oameni din staff amintiți mai sus, nu vor mai putea face deplasarea în Scandiavia pentru turneul final.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mike Tyson face un anunț de ultimă oră după revenirea sa în ring la 54 de ani

Cum a răspuns Iohannis când a fost întrebat dacă voluntarii DSP s-au testat înainte de vizita lui şi li s-a spus să nu îl privească în ochi (Video)

Răzvan Lucescu intră pe o listă extrem de selectă a fotbalului mondial după ultimul trofeu din Arabia Saudită

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇