Craiova a pierdut titlul, dar pregătește acum o listă de achiziții impresionantă pentru a recuceri Liga 1 după 30 de ani - presă

Craiova a pierdut titlul, dar pregătește acum o listă de achiziții impresionantă pentru a recuceri Liga 1 după 30 de ani - presă

Universitatea Craiova a pierdut titlul la mustață în ultima etapă a Ligii 1, după o adevărată finală cu CFR Cluj, scor 1-3 chiar în Bănie, însă pentru sezonul viitor e gata să spargă banca și să aducă cei mai buni jucători pentru a bifa un titlu așteptat de peste 30 de ani.

Oltenii au deja conturată o listă de achiziții importantă, iar compartimentul pe care vor insista va fi cel al apărării, mereu marea problemă a alb-albaștrilor din ultima perioadă.

Două sunt țintele principale la acest capitol, e vorba de Virgil Ghiţă de la Viitorul şi Marius Constantin de la Gaz Metan, după cum anunță cotidianul ProSport, care mai scrie faptul că cel mai probabil oltenii se vor desparți în această vară de perlele Alex Cicâldău şi Valentin Mihăilă, care au deja oferte din străinătate.

ADVERTISING

Ghiță de la Viitorul e considerat unul dintre cei mai buni tineri fundași centrali din Liga 1, la 22 de ani, având o cota de piață de 1,2 milioane de euro și fiind dorit insistent și de FCSB. Marius Constantin are foarte multă experiență la 36 de ani, el mai bifând în Liga 1 formații ca Rapid sau FC Brașov.

Gică Popescu explică alegerea neașteptată făcută în privința noului antrenor de la Viitorul

Alte ținte pentru Craiova în acest mercato de vară ar fi și Tudor Băluță, jucător care aparține de Brighton, dar care acum e împrumutat în Olanda la den Haag, Mihai Căpăţână, oltean şi el la origine, jucătorul lui FC Voluntari, dar și puștii George Ganea și Alex Mățan, ambii de la Viitorul lui Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Terminând pe 2 în Liga 1, Craiova va evolua în Europa League și luni de la ora 14 își va și afla prima adversara din cupele europene din noul sezon.

Iată și alte știri interesante de pe SpotMedia.ro cu privire la clubul Universitatea Craiova:

Ce spun cei de la Universitatea Craiova după pierderea titlului în Liga 1

Dan Nistor lansează acuzații dure la adresa lui CFR Cluj după pierderea titlului

Rezumat: U Craiova - CFR Cluj 1-3 CFR Campioana!

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇