Cornel Dinu îl critică vehement pe Edi Iordănescu: "Face convocări pe criterii de șaorma. De ce nu-l bagă pe Tavi Popescu?"

Cornel Dinu îl critică vehement pe Edi Iordănescu: "Face convocări pe criterii de șaorma. De ce nu-l bagă pe Tavi Popescu?"

Fostul mare fundaș Cornel Dinu l-a criticat vehement pe Edi Iordănescu după înfrângerea cu Bosnia.

Dinu nu înțelege convocarea lui Denis Alibec și îi reproșează faptul că nu l-a folosit mai mult pe Octavian Popescu.

„Convocarea lui Alibec este mai mult pe criteriu de șaorma, a etalat cel puțin șapte, opt kilograme în plus și, dacă n-are gura plină cu un kebab, ceva, o folosește să se certe, ca de obicei, cu toată lumea. Nu înțeleg de ce, în formă agravantă și continuată, cel mai în formă jucător de atac pe care-l avem și care putea să facă, probabil ceva mai mult decât etern și inutil forțatul zero care este Pușcaș și cureaua lată, mă refer la Octavian Popescu, a intrat prea târziu.

ADVERTISING

Mai repede aș fi mers pe un criteriu al continuității și omogenității, cu Octavian Popescu și Tănase în atac, au jucat împreună atâtea meciuri la FCSB, nu înțeleg reticența selecționerului în a-l folosi mult mai mult, chiar din start pe Octavian Popescu. Poate ne explică”, a spus Dinu pentru Fanatik.

Amintim că echipa națională a României a fost învinsă de Bosnia, scor 1-0, într-un meci din Liga Națiunilor.

Este al patrulea meci din tot atâtea fără victorie pentru Edi Iordănescu, cel care a devenit antrenorul cu cel mai slab debut din istoria de 100 de ani a echipei naționale.

ADVERTISING

După acest rezultat, România este pe ultimul loc în grupă, fără niciun punct. Finlanda și Bosnia au 4 puncte, iar Muntenegru 3.

România va întâlni Finlanda pe 11 iunie și Muntenegru pe 14 iunie. Ambele meciuri vor avea loc în Giulești, de la ora 21:45.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!