Contractul lui Edi Iordănescu la naționala României ajunge la final: Anunțul selecționerului

Contractul lui Edi Iordănescu la naționala României ajunge la final: Anunțul selecționerului

Contractul selecționerului Edi Iordănescu la naționala României se încheie după EURO 2024.

Selecționerul a fost întrebat dacă își dorește să rămână la națională și din toamnă încolo, mai ales că în ultima perioadă au apărut numeroase informații.

Iordănescu a menționat că naționala are prioritate pentru el, dar că nu știe sigur dacă va mai rămâne.

”Pentru mine personal asta nu e o problemă. Precum preşedintele FRF a transmis, poate o să avem o discuţie după această acțiune. Pentru mine a fost mai important să gestionez cu staff-ul meu această performanţă. Să ne gândim la ce avem de făcut în continuare, să pregătim atent strategia, să pregătim cât mai bine aceste acţiuni. Vă garantez că totul va fi la cel mai înalt nivel. Mai departe, vedem ce va fi.

ADVERTISING

Vă asigur că naționala României va avea prioritate în sufletul meu mereu. Vom vedea exact ce gânduri are FRF, noua propunere, noua ofertă. Nu ştiu sigur. Nu ştiu cum pot evolua lucrurile. Eu sunt un om şi un antrenor care îşi asumă responsablităţi. Pentru a face acest lucru, trebuie să ştiu ce obiective se cer. Nu ştiu cum vede FRF continuitatea. Ar fi ideal să fie un răspuns până la turneul final, dar nu e nimic sigur.”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit DigiSport.ro.

FRF și-a manifestat deja dorința de a-l păstra pe Edi Iordănescu, dar o discuție oficială nu a avut loc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇