Conducerea lui CFR Cluj reacționează după arbitrajul de la Craiova

Conducerea lui CFR Cluj reacționează după arbitrajul de la Craiova

Conducerea formației CFR Cluj a reacționat după arbitrajul din meciul cu Universitatea Craiova.

Directorul de scouting Marius Bilasco a invocat un penalti neacordat după ținerea lui Camora și un gol anulat la Păun.

Bilasco spune că arbitrii au început să o dezavantajeze constant pe CFR Cluj în ultima perioadă.

"Noi avem şi experienţa mai puţin plăcută din play-off-ul trecut, când am fost echipa cea mai dezavantajată. Meciul de aseară mi-a adus aminte de ultimul meci din campionat, tot cu Ovidiu Haţegan la centru. E dureros, nici nu mai ştii ce să crezi. Chiar dacă au fost multe acuze venite prin presă de la unii oameni din fotbal, noi am fost echipa dezavantajată. Asta nu o spun doar de dragul de a o spune. O spun fazele, reluările. E, oarecum, un moment în care, sincer, ne e teamă de ce se va întâmpla. Avem acest sentiment.

ADVERTISING

L-am trăit o dată, se pare că se repetă. Nu înţelegem cum se poate ajunge într-o asemenea situaţie. Sunt faze clare, care se pot vedea. Ne e teamă să privim înainte. Nu-mi face plăcere să vorbesc despre arbitraj. Lumea va spune că ne plângem prea mult, dar există clar o tentă. Analizând toate fazele, ne dăm seama că aşa e. Dacă e o fază pe meci, poţi să înţelegi, să spui că arbitrul e prost intenţionat", a spus Bilaşco la Look Sport.

Apoi, Bilașco a vorbit despre anularea golului marcat de Adrian Păun.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

""Cum a văzut tuşierul acel ofsaid la golul lui Păun? A ridicat fanionul mai mult instinctiv să-l anuleze. E şi o ţinere la Omrani, dar se dă ofsaid. După nu ştiu câte reluări nu am văzut ce se întâmplă acolo, nu pot să-mi imaginez cum a văzut tuşierul! Dacă nu ne dăm seama pe reluări, cum poate vedea el (n. red - tuşierul Sebastian Gheorghe)? Eu sunt subiectiv, dar nu înţeleg cum a văzut. Instinctul lui e să ridice fanionul. E o fază grea, dar putea lăsa şi golul şi nu-l acuza nimeni de nimic. De ce trebuie să ne dezavantajeze? Putea să ne avantajeze, să spună că lasă avantaj, că dă credit atacului", a mai spus Bilașco.

ADVERTISING

Fostul arbitru Cristi Balaj a declarat că CFR Cluj ar fi trebuit să primeasca un penalti la Craiova.

"Ţinerea nu este acceptată pe terenul de fotbal. Ea există şi trebuia sancţionată cu penalty. Faptul că atacantul (n. red - Camora) exagerează când cade, nu înseamnă că trebuie să nu sancţionăm ţinerea. Haţegan nu are cum să vadă acea ţinere, este mascat de corpul lui Camora, ăsta e motivul pentru care nu a avut toate informaţiile. Pentru asemenea momente sau faze s-a terminat VAR-ul", a spus Balaj.

Meciul de la Craiova s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!