Conducerea lui CFR Cluj, criticată: "E strigător la cer câți bani au pierdut"

Conducerea lui CFR Cluj, criticată: "E strigător la cer câți bani au pierdut"

Conducerea clubului CFR Cluj este criticată după ce a apărut informația că va avea de a face cu un nou proces la FIFA.

Ibrahima Mbaye (28 de ani), fundaș dreapta plecat din Gruia, va da în judecată clubl care nu l-a trecut pe lista pentru meciurile din Superligă și nici pe cea de Conference League. Dan Petrescu nu l-a folosit niciodată pe Mbaye și acum jucătorul își cere drepturile la FIFA.

Giuseppe Accardi, agentul lui Mbaye, a anunțat decizia de a merge la FIFA după "paguba uriașă" pe care i-a creat-o CFR Cluj, iar Ionel Dănciulescu nu înțelege cum de campioana României se alege cu atât de multe litigii.

ADVERTISING

Conducerea clubului e arătată cu degetul: "E o nebuloasă la clubul acesta. Atâtea litigii să aibă CFR Cluj? Mi-e greu să cred că nu există un departament juridic acolo. Să facă gafele astea, una după alta? E strigător la cer câți bani au pierdut. Nu plătește nimeni pentru toate greșelile astea?

Și în trecut, pe ce sume uriașe s-au făcut contracte. E o problemă de neimaginat. Nu ai voie. Trebuie să-i spui omului, celui care dă bani. Domnule Varga (n.r. Ioan Varga, finanțatorul CFR-ului), hai să ne întindem cât e plapuma. E adevărat, au fost jucători aduși exclusiv de dânsul (n.r. cazul Julio Baptista), dar nu toți", a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!