Conducerea lui Atletico Madrid i-a cerut demisia lui Diego Simeone

Conducerea lui Atletico Madrid i-a cerut demisia lui Diego Simeone

Atletico de Madrid se află într-o situație destul de tulbure, după ratarea calificării în primăvara europeană în orice fel de cupa europeană, dar și după un parcurs slab în La Liga.

Conducerea de pe Wanda Metropolitano este agitată și mai nou i-a cerut chiar demisia antrenorului Diego Simeone, omul care de 11 ani ocupă postul de antrenor principal, răstimp în care s-au cucerit 2 campionate.

Oficialii clubului le-ar fi transmis lui Simeone și staff-ului său să plece în perioada de mercato din această iarnă de la Madrid, după cum susține presa iberică, prin Dani De Marcos de la El Chiringuito.

ADVERTISING

Atletico ar fi dispusă să îi plătească argentinianului suma de bani aferentă contractului.

"Avem o echipă grozavă, am dat patru jucători în finala Cupei Mondiale din Qatar, deci poate cel care nu dă totul este antrenorul. Eu sunt cel care trebuie să se perfecționeze pentru ca echipa să obțină cât mai multe succese în competițîi. Jucătorii sunt la fel de buni, tehnicianul este cel care trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor. Sper să putem să continuăm în felul în care am făcut-o în acești 11 ani", a declarat Simeone, la ultima conferință de presă, înainte de joi cu Elche, de la 22.30.

ADVERTISING

Madridul a ieșit pe ultimul loc în Champions League într-o grupă cu Porto, Brugge și Leverkusen, iar în campionat este abia pe 5, departe de pretențiile titlului.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!