Condițiile puse de Dică pentru a semna cu FCSB: "A zis că nu vrea bani"

Condițiile puse de Dică pentru a semna cu FCSB: "A zis că nu vrea bani"

Gigi Becali anunță că s-a înțeles cu Nicolae Dică și acesta va fi noul antrenor principal al lui FCSB.

Dică va avea mână liberă până în retur și va fi plătit în funcție de ce rezultate va avea.

"A zis că nu vrea bani. Că vrea bani doar la perfomanță. A zis că vrea mai multă libertate. Bine, tată, o să aibă mai multă libertate, dar până în retur. Dacă nu e pe primul loc și nu are mai mult cu trei puncte decât CFR, adio libertate. El face schimbările. El face schimbările 15 meciuri. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord", a spus Becali într-o conferință de presă, potrivit la sport.ro.

ADVERTISING

"Calificarea în Conference League depinde de viitorul clubului. Dacă nu ne calificăm, eu încep să mă retrag. E decisivă calificarea în grupe. Eu nu mai concep ca cineva trebuie să dea niște banii, jurnaliștii vin la televiziune, meciul e televizat, și Becali e prost și vrea să dea milioane. Era când eram mai tânăr, voiam celebritate. Cum să dai banii tăi la alții? Să-i dau lui Tănase 30.000 de euro? Îi dau dacă produce, e un spectacol, se uită oamenii, mă mai uit și eu, dar nu să dau eu 3-4 milioane de euro de la mine", a adăugat Becali.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primul meci al lui Dică pe banca lui FCSB va avea loc joi, cu Saburtalo, în manșa retur a turului doi preliminar din Conference League.

Nicolae Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioada 2017-2018.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇