Nicolae Dică, anunț după negocierile cu FCSB: "Mi-a dat mare încredere"

Nicolae Dică, anunț după negocierile cu FCSB: "Mi-a dat mare încredere"

Nicolae Dică a făcut primul anunț după ce a purtat negocierile cu FCSB.

Dică s-a întâlnit cu Gigi Becali și a anunțat că este foarte aproape să preia echipa.

"Mă bucur, am primit multe mesaje de la suporteri şi de la şeful galeriei, care m-au încurajat şi-mi doresc să revin. Mă bucur. Am avut şi dimineaţă o discuţie la telefon, acum seara ne-am vzut, am discutat faţă în faţă. Am pus nişte lucruri la punct interesante pentru mine şi ce-mi doream şi a rămas să mai discutăm mâine nişte lucruri. În mare, da (n.r. - s-au înţeles), 70-80%.

ADVERTISING

Da, sunt lucruri diferite faţă de primul mandat. Am spus-o şi ultima dată când am fost la dânsul că mi s-a părut mai deschis şi acum şi mai deschis faţă de data trecută. Vedem şi mâine şi ce se va întâmpla în viitor dacă ajung acolo. Sunt şi lucruri la care avem păreri diferite, da, sunt. La discuţia avută mi-a dat mare încredere că sunt lăsat să fac lucrurile cum trebuie. Am zis că-mi doresc să-mi pun ideile în practică, la fel ca în celelalte emisiuni", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Dică a dezvăluit ce a mai discutat cu Gigi Becali la negocieri.

"Dacă am spus că a fost mai deschis, asta mi-a şi spus 'Dacă atunci ai reuşit să faci lucruri bune, acum e clar că poţi face lucruri foarte bine şi poţi îndeplini obiectivele'. Chiar dacă am plecat în 2018, cu ceartă, cu ce am plecat, după o perioadă am vorbit din nou la telefon ca să facem alte lucruri, în business. Nu poţi spune că un om se ţine de cuvânt, oricât îl cunoşti de bine. Mi-a spus: 'De ce nu ai venit ultima dată, când erai la naţională? (n.r. - înaintea lui Todoran), că şi atunci am fost deschis cu tine'. I-am spus că nu pot renunţa, sunt cu Mirel Rădoi.

ADVERTISING

Se referă la băiat cuminte la cum sunt eu în general, că sunt un om care respectă oamenii. Dacă e să merg şi sunt prima opţiune, e pentru că am făcut ceva în primul mandat, nu că sunt cuminte sau că am fost fotbalist la Steaua (n.r. - FCSB). Doar timpul le va rezolva pe toate şi vom vedea dacă se vor întâmpla lucrurile din ultimul timp, dacă ajung şi eu acolo. Dacă ajung să semnez zilele următoare, o să zic ce mi-am dorit eu şi ce realizez", a mai spus Nicolae Dică pentru Orange Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!