Mihai Stoica dezvăluie numele antrenorului cu care FCSB negociază: "Am avut performanțe ieșite din comun cu el"

Mihai Stoica dezvăluie numele antrenorului cu care FCSB negociază: "Am avut performanțe ieșite din comun cu el"

Mihai Stoica a dezvăluit numele antrenorului cu care FCSB negociază după plecarea lui Toni Petrea.

Managerul general de la FCSB a afirmat că alesul este Nicolae Dică, iar acesta ar putea fi anunțat luni.

"Sper să fie Dică, echipa asta poate elimina Saburtalo. Ne trebuie puţină încredere. Avem aceeaşi echipă de anul trecut şi a făcut cel mai bun parcurs din play-off, nimeni n-a făcut punctele noastre. În toate cele trei meciuri am fost conduşi, nu doar că nu am reuşit să marcăm. Cineva trebuie să le redea încrederea, aşa cum jucau acum trei luni. Cine o să fie antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert.

ADVERTISING

În seara asta aflăm dacă vine sau nu. Sper să accepte de data asta. În vara trecută a avut oferta pe masă. A refuzat atunci, a zis că nu poate pleca de lângă Mirel. A făcut un gest frumos pentru Mirel, dar nu şi pentru cariera lui. Sper să vină. E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa ieşite din comun. Cu Dică nu doar am eliminat Viktoria Plzen, cu Dică am făcut 0-0 cu Sporting la Lisabona, aveam şanse de calificre în Champions League în grupe. Tot cu Dică am bătut Lazio la Bucureşti. Sper să iasă sub scut de la discuţiile cu Gigi Becali. Dică e singura variantă acum. Dacă e primul pe listă, normal că nu poţi vorbi cu mai mulţi deodată", a mai spus conducătorul de la FCSB", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

FCSB a mai fost antrenată de Nicolae Dică între iulie 2017 și decembrie 2018. El a pierdut titlul, dar a dus echipa în 16-imile Europa League.

Dică a mai fost dorit de FCSB și anul trecut, dar a refuzat propunerea.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!