Basarab Panduru îi transmite un mesaj răspicat lui Dică înaintea negocierilor cu FCSB: "Îți cumpără demnitatea"

Basarab Panduru îi transmite un mesaj răspicat lui Dică înaintea negocierilor cu FCSB: "Îți cumpără demnitatea"

Fostul mare fotbalist Basarab Panduru i-a transmis un mesaj răspicat lui Nicolae Dică înaintea negocierilor pentru preluarea FCSB.

Prezent în aceeași emisiune cu Nicolae Dică, Panduru a spus că FCSB nu are nevoie de un antrenor, iar salariul de 10 mii de euro oferit este doar pentru a-i cumpăra demnitatea.

"El cu 10.000 de euro îţi cumpără demnitatea, asta face, nu altceva. El, ca antrenor, nu dă nimic pe tine. Îţi dă o mie, două mii. Cu 3-4 mii nu mai merge, de aceea a ajuns la o sumă mai mare, 10.000. Acolo nu faci nimic, nu faci schimbări, nu faci echipa… Vii şi spui că 4 schimbări la pauză pentru că voiai viteză, de parcă la început nu voiai, ţi-ai dat seama abia după 45 de minute. Nu pot să vină nimeni să-mi spună mie că mă duc eu, fac eu, îl iau eu. Nu, acolo nu faci nimic. Primeşti echipa, primeşti schimbările, nu faci nimic", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a pierdut meciul cu Rapid, scor 0-2, în etapa a doua a Superligii.

Golurile giuleștenilor au fost marcate de Marko Dugandzic și Cristian Săpunaru.

Pentru FCSB este al treilea meci la rând fără victorie din această vară.

Pe FCSB o așteaptă returul din Conference League cu Saburtalo, programat joi de la ora 20:30. FCSB a pierdut prima manșă cu 1-0.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!