Concluziile trase de Ilie Dumitrescu după înfrângerea suferită de FCSB în meciul cu Universitatea Craiova

Concluziile trase de Ilie Dumitrescu după înfrângerea suferită de FCSB în meciul cu Universitatea Craiova

Ilie Dumitrescu a analizat înfrângerea suferită de FCSB în partida cu Universitatea Craiova din play-off-ul Ligii 1.

Ilie Dumitrescu spune că Tavi Popescu nu mai trebuie folosit mijlocaș dreapta și spune că oltenii au fost mai inspirați.

”Toni Petrea a mutat bine la pauză, cu Tavi Popescu în stânga. A intrat bine și Cordea. Nu se simte confortabil în dreapta Tavi Popescu. FCSB a controlat jocul, a avut o prezență foarte bună în jumătatea adversă. Pigliacelli a evoluat foarte bine, e un portar de linia porții, cu reflexe bune.

ADVERTISING

Craiova a suferit în linia de mijloc enorm, până în minutul 65, când Reghe a fost inspirat cu Bic. Craiova a fost sufocată de FCSB, a rămas cu șansă în joc și a apărut acest șut. Când nu fructifici aceste momente bune de joc… FCSB a arătat foarte bune, eu nu am văzut-o pe Craiova să sufere așa cu nicio echipă. A fost seara celor de la Craiova, au avut și șansă. Reghe a mutat foarte bine cu Bic. Craiova nu a existat vreo 20 de minute, dar a venit inspirația lui Reghe”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2, într-un meci din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Andrei Ivan din penalti și Ovidiu Bic cu un super șut din marginea careului.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, cu 37 de puncte, dar CFR Cluj se poate distanța la 8 puncte. Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 33 de puncte.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui FC Voluntari, iar Universitatea Craiova se va duela cu CFR Cluj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!