Verdictul specialistului după arbitrajul controversat de la FCSB - Universitatea Craiova

Verdictul specialistului după arbitrajul controversat de la FCSB - Universitatea Craiova

Fostul arbitru Constantin Zotta a analizat cea mai controversată fază de arbitraj de la meciul FCSB – Universitatea Craiova.

Zotta spune că arbitrul Horațiu Feșnic a acordat cu mare ușurință penaltiul din care oltenii au deschis scorul, chiar dacă are acoperire regulamentară.

"Ivan are mingea sub control, încearcă să protejeze mingea. Cristea încearcă să-l blocheze, dar nu joacă mingea. La a doua încercare, Cristea îi atinge piciorul lui Ivan, cu care Ivan protejează mingea. Din această atingere apare căderea lui Ivan. Feşnic este singurul care poate spune dacă această cădere se datorează contactului.

ADVERTISING

Are acoperire regulamentară, dar eu înclin să cred mai mult că nu este penalty decât că este. Ivan se foloseşte oarecum de această atingere, este punctul determinant al fazei", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Amintim că FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2, într-un meci din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Andrei Ivan din penalti și Ovidiu Bic cu un super șut din marginea careului.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, cu 37 de puncte, dar CFR Cluj se poate distanța la 8 puncte. Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 33 de puncte.

ADVERTISING

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui FC Voluntari, iar Universitatea Craiova se va duela cu CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!