Basarab Panduru dezvăluie gafa uriașă făcută de FCSB cu Universitatea Craiova: "Ți-ai pus singur piedică"

Basarab Panduru dezvăluie gafa uriașă făcută de FCSB cu Universitatea Craiova: "Ți-ai pus singur piedică"

Fostul mare fotbalist Basarab Panduru a vorbit despre înfrângerea suferită de FCSB în partida cu Universitatea Craiova.

Panduru spune că FCSB a comis o gafă fatală deoarece l-a trimis pe Octavian Popescu în banda dreaptă pentru a-i face loc lui Florinel Coman, iar acesta nu a mai dat același randament în prima repriză.

"FCSB și-a pus singură piedică. Erai în fața unui meci foarte important, tu ai făcut ce ai făcut și ai ajuns cu 8 etape înainte de final la mâna ta și începi în meciul cu Craiova cu Octavian Popescu în dreapta și Florinel Coman în stânga. Ok, trebuie să-i faci lui Florinel loc acolo. Nefiind în mare formă (n.r - Coman), l-ai scos și pe Octavian Popescu din formă pentru că toate golurile lui sunt marcate cu dreptul, cu interiorul.

ADVERTISING

S-a văzut că în primele minute din repriza a doua a făcut tot ce n-a făcut în prima… Și-au pus piedică singuri. În a doua repriză ai băgat pe toată lumea, Keșeru, Cordea. Era și normal, cele 15 minute chiar au fost de asediu, dar eu cred ca CFR Cluj va fi campioană luni", a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Amintim că FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2, într-un meci din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Andrei Ivan din penalti și Ovidiu Bic cu un super șut din marginea careului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, cu 37 de puncte, dar CFR Cluj se poate distanța la 8 puncte. Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 33 de puncte.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui FC Voluntari, iar Universitatea Craiova se va duela cu CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!