Concluzia trasă de CFR Cluj în privința lui Adrian Mutu după doar un singur meci

Concluzia trasă de CFR Cluj în privința lui Adrian Mutu după doar un singur meci

CFR Cluj a tras o concluzie fermă în privința lui Adrian Mutu (45 de ani) după doar un singur meci cu „Briliantul” pe banca tehnică.

Prin vocea lui Nelu Varga, patronul echipei, CFR Cluj a anunțat că este foarte mulțumit de impactul pe care l-a avut Adrian Mutu pe banca tehnică încă de la primul meci.

Varga a spus că, în opinia sa, Mutu a cucerit vestiarul și i-a făcut pe jucători să fie de partea sa. Mai mult, omul de afaceri a dezvăluit și că acum este mulțumit de atitudinea din teren a jucătorilor, mai ales a celor care vin intră de pe bancă.

ADVERTISING

„Sincer, mi-a plăcut meciul. În primul rând, a fost un impact în vestiar, și la club, și la jucători. Tot ce înseamnă a fost foarte bun, pozitiv.

Nu vreau să comentez despre fostul antrenor, pentru că nu ar fi frumos din partea mea. Singurul lucru, pe care nu l-a avut, a fost norocul. A avut ghinion. Dar, în rest, nu pot să spun că n-am fost mulțumit, a fost serios.

Dar, din punct de vedere al impactului fotbalistic și al determinării pe teren, e net superior! Se vede că a transmis mesajul care trebuie, băieții au înțeles. Se vede că a fost perceput exact cum trebuie perceput un antrenor. Și cu filosofia lui de joc, cu tactica lui, cu seriozitate, cu angajament, cu devotament. Am fost foarte mulțumit din punctul acesta de vedere.

ADVERTISING

Vă dați seama că, în patru zile, a câștigat vestiarul pe loc. Și-a impus deja filosofia. Drept dovadă s-a văzut pe teren. Nu mai vedeai că parcă jucătorii intră fără vlagă sau n-au chef de joc sau n-au o filosofie clară.

Înainte se ducea mingea până în față și mai trebuiau goluri, dar, de multe ori, se rata la fazele de finalizare sau nu făceau ce trebuie. Eu cred că stilul lui Adi și schimbarea tacticii de joc au ajutat mult. Se vede că e mult mai benefică pentru noi, pentru stilul nostru și pentru rezultate.

ADVERTISING

Una e când ai victorie cu patru goluri date și altceva când ai victorie cu un gol. Bun, punctele sunt importante, dar important este și fenomenul fotbalistic, dacă e plăcut ochiului, dacă joacă cu drag, nu joacă numai pentru a-și lua banii, să treacă ziua”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Adrian Mutu a câștigat primul meci ca antrenor la CFR Cluj, 4-1 cu FC Voluntari, în Gruia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇