Concluziile trase de Adrian Mutu după debutul cu victorie la CFR Cluj: "Mi-au plăcut"

Concluziile trase de Adrian Mutu după debutul cu victorie la CFR Cluj: "Mi-au plăcut"

Adrian Mutu (45 de ani) și-a început cu victorie mandatul la CFR Cluj, iar la finalul partidei a tras concluziile.

CFR Cluj a învins cu 4-1 pe FC Voluntari, pe teren propriu, iar Mutu a început cu dreptul noua aventură din fotbalul românesc.

"Briliantul" a vorbit la finalul partidei și a tras concluziile, a spus cine i-a plăcut, dar și că echipa mai are mult de muncă până să ajungă așa cum își dorește el, în ciuda victoriei la scor.

„Debut cu victorie, nu pot să spun perfect, debut bun, foarte bun. Mă bucură atitudinea băieților, așteptam de la ei o reacție după înfrângerea de la Botoșani. Știam că Voluntari e o echipă care se apară foarte bine și pleacă pe contraatac la fel de bine. De asta trebuia să continuăm să pasăm, să avem acea răbdare, până își pierd distanțele, până a-i putea penetra pe mijloc sau pe părțile laterale. Mi-au plăcut atacanții, au atacat spațiile libere.

ADVERTISING

Să vorbim despre Ciprian Deac cred că este prea mult, știm cine este, avem nevoie de un jucător care ține steagul în teren și știe ce înseamnă spiritul acestei echipe. Mă bucur pentru Cipri că a jucat pentru echipă, a oferit trei assist-uri, a jucat bine, a avut nevoie și el de acest lucru, e o reconfirmare a valorii pe care o are.

Încerc să fiu lângă ei cât mai mult, să le spun ce idei am și să le conving că sunt cele mai bune și să le și aplice. Mai avem de lucrat, schimbând sistemul, fundașii centrali au poate tendința de a ieși în lateral, fiind învățați cu celălalt sistem.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ne gândim, atâta timp cât șanse matematice mai sunt, nici măcar nu a început play-off-ul, chiar dacă FCSB are un avans considerabil. Nu mi s-a impus ca obiectiv (n.r. câștigarea titlului în acest sezon), dar la CFR este mereu o presiune tacită. Titlul este obiectivul clubului în fiecare an. Nu este ușor acum, dar trebuie să ne gândim la noi, nu la ei (n.r. la cei de la FCSB)”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului CFR Cluj – FC Voluntari 4-1.

După succesul cu FC Voluntari, CFR Cluj a acumulat 39 de puncte și s-a apropiat din nou la 11 puncte față de liderul FCSB (50).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!