Comunicatul emis de FC Barcelona după reținerea fostului președinte

Comunicatul emis de FC Barcelona după reținerea fostului președinte

FC Barcelona a emis un comunicat cu privire la perchezițiile făcute luni de poliție la sediul de pe Camp Nou.

Fostul președinte al catalanilor și alți trei oficiali au fost reținuți sub acuzațiile de corupție, iar gruparea blaugrană anunță că a colaborat și va colabora cu autoritățile.

"În ceea ce privește perchezițiile efectuate de poliția catalană în această dimineață la birourile de pe Camp Nou, prin ordinul șefului Curții de Instrucție 13, care anchetează cazul referitor la contactarea serviciilor de monitorizare a rețelelor de socializare, FC Barcelona a oferit colaborarea sa deplină autorităților juridice și de poliție pentru a ajuta la clarificarea faptelor care fac obiectul anchetei.

ADVERTISING

FC Barcelona își exprimă respectul maxim față de procesul judiciar existent și de principiul prezumției de nevinovăție pentru persoanele afectate în cadrul acestei investigații", se arată în comunicatul grupării catalane.

Josep Maria Bartomeu, fostul președinte al formației FC Barcelona, a fost reținut luni, fiind acuzat de acte de corupție.

Fostul CEO al Barcelonei, Oscar Grau, consilierul juridic Roman Gomez Ponti și consilierul lui Bartomeu, Jaume Masferrer, au fost și ei reținuți.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bartomeu este acuzat că ar fi angajat anul trecut compania I3Ventures pentru a publica în rețelele de socializare atacuri la adresa actualilor, dar și a foștilor jucători, precum și împotriva unor legende ale clubului.

1 milion de euro din conturile clubului ar fi plătit Bartomeu către firma I3Ventures, sperând că toată această strategie îl va ajuta să obțină un nou mandat la conducerea Barcelonei.

În luna octombrie a anului trecut, Bartomeu, cel de-al 40-lea președinte al Barcelonei, a demisionat după ce a ajuns să fie contestat dur atât de suporteri, cât și de jucători.

ADVERTISING

Citește și alte știri pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇