Fostul președinte al Barcelonei a fost reținut

Fostul președinte al Barcelonei a fost reținut

Josep Maria Bartomeu, fostul președinte al formației FC Barcelona, a fost reținut luni, fiind acuzat de acte de corupție.

Fostul CEO al Barcelonei, Oscar Grau, consilierul juridic Roman Gomez Ponti și consilierul lui Bartomeu, Jaume Masferrer, au fost și ei reținuți, anunță El Mundo Deportivo.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pe lângă cei patru, alte persoane din conducerea grupării catalane au fost izolate până când autoritățile vor colecta toate informațiile necesare.

Bartomeu este acuzat că ar fi angajat anul trecut compania I3Ventures pentru a publica în rețelele de socializare atacuri la adresa actualilor, dar și a foștilor jucători, precum și împotriva unor legende ale clubului.

1 milion de euro din conturile clubului ar fi plătit Bartomeu către firma I3Ventures, sperând că toată această strategie îl va ajuta să obțină un nou mandat la conducerea Barcelonei.

În luna octombrie a anului trecut, Bartomeu, cel de-al 40-lea președinte al Barcelonei, a demisionat după ce a ajuns să fie contestat dur atât de suporteri, cât și de jucători.

Citește și alte știri pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖