Clubul lui Ianis Hagi din Scoția este în doliu după moartea unui mare jucător

Clubul lui Ianis Hagi din Scoția este în doliu după moartea unui mare jucător

Clubul la care evoluează românul Ianis Hagi, Glasgow Rangers din Scoția, este în doliu după o veste tragică, moartea unui fost jucător emblematic la doar 47 de ani.

David Hagen a încetat din viață la doar 47 de ani după o luptă crâncenă cu o maladie incurabilă.

Fostul mare mijlocaș al lui Rangers suferea de peste doi ani de o afecțiune neurologică motorie, care afectează toți mușchii și duce până la paralizie completă. Aceeași boală de care a suferit și celebrul om de știință Stephen Hawking, mort în 2018.

ADVERTISING

O altă vedetă a celor de la Rangers a murit în 2019, e vorba de Fernando Ricksen, cel care a suferit de scleroză laterală amniotrofică.

"Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor lui David într-un moment dureros pentru toată lumea. Cuvintele nu pot exprima și nu pot oferi alinare. David va fi mereu în memoria noastră pentru faimoasa serie de 9 titluri la rând după ce a contribuit la tripla din sezonul 1992 -1993 și la campania din Champions League, unde am fost la un singur meci de marea finală", a fost comunicatul de presă emis de clubul scoțian în alb și albastru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Hagen a mai evoluat și pentru Hearts, Falkirk, Livingston, Clyde și Peterhead. Are și șapte selecții la naționala de tineret Under 21 a Scoției.

Citește și:

Ianis Hagi, lăudat de presa scoțiană după încă un amical reușit: Clasa lui a ieșit la iveală

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!