Clubul a stabilit prețul jucătorului lăudat de Mihai Stoica: "E puțin peste Coman"

Clubul a stabilit prețul jucătorului lăudat de Mihai Stoica: "E puțin peste Coman"

Sebastian Mailat (25 de ani) traversează un moment excelent de formă la FC Botoșani, club unde și-a regăsit forma de altădată.

Prestațiile bune ale lui Mailat au „smuls” cuvinte de laudă din partea lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB, iar Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a stabilit prețul pentru fotbalistul care s-a reinventat sub comanda lui Flavius Stoican.

Iftime crede că poate obține între unu și două milioane de euro pentru Sebastian Mailat, pe care-l consideră chiar mai în formă decât Florinel Coman, "perla" FCSB.

ADVERTISING

"El mai are un an de contract cu mine. Aveam jucători de jucători. Nu pot să îi ţin, nu am bugetul FCSB. Îl pierd. Mailat poate să joace la FCSB, 100%. Oriunde poate să joace. Eu cred că este chiar şi peste Coman puţin.

Nu l-a luat nimeni în seamă până acum pe Mailat. Îi place mai mult banda stângă. Cred că la 1,5 milioane – 2 milioane de euro costă Mailat. Dar el trebuie să demonstreze la o echipă mai mare.

Ceea ce trebuie să facă Gigi Becali este o muncă de integrare. Pentru că este o diferenţă mare, un salariu de trei ori mai mare la Bucureşti. Şi jucătorii trebuie integraţi. Haruţ nu trebuie să fie rezervă niciodată la FCSB", a spus Valeriu Ifitme, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sebastian Mailat a marcat 15 goluri și a livrat două pase de gol în 33 de meciuri (2.550 de minute) jucate pentru FC Botoșani în toate competițiile.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Sebastian Mailat într-o postare pe pagina de Facebook: "Dacă Mailat era și mai lung, era și mai tare", a scris managerul general al FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!