FCSB renunță la încă un fotbalist: A semnat deja cu altă echipă

FCSB renunță la încă un fotbalist: A semnat deja cu altă echipă

FCSB a renunțat la un fotbalist de perspectivă, care a ajuns deja la o altă echipă din Superliga României.

FCSB l-a lăsat să plece de la echipă pe Luca Mitrică, fotbalist care s-a întors din împrumutul de la Unirea Constanța, dar care n-a rămas la echipa „roș-albastră”.

În vârstă de 19 ani, Mitrică a semnat deja cu Hermannstadt, echipă din Superliga României, unde va fi o altă variantă de jucător sub vârstă, util pentru regula U21.

Hermannstadt l-a prezentat oficial pe Luca Mitrică.

”Bine ai venit la FCH, Luca Mitrică!

ADVERTISING

Luca Mitrică este un mijlocaș ofensiv în vârstă de 19 ani, care poate evolua atât în partea centrală a terenului, dar și pe ambele benzi laterale. Tânărul Luca a semnat cu noi pentru următoarele trei sezoane și a intrat în programul de antrenamente ale echipei. Acesta a evoluat până acum la echipa U19 a FCSB și pentru Unirea Constanța, în turul acestui sezon de Liga 2, echipă pentru care a bifat 9 meciuri și a înscris un gol.

Luca Mitrică este un fotbalist de perspectivă, iar transferul său confirmă (practic) că FCH investește într-un proiect sportiv pe termen lung”, precizează FC Hermannstadt pe pagina de Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La Unirea Constanța, înainte de reveni la FCSB și de a semna cu Hermannstadt, Luca Mitrică a strâns 340 de minute în 9 partide și a marcat o dată.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!