FCSB a acceptat o ofertă de transfer pentru Florinel Coman: Conducerea, gest neașteptat

FCSB a acceptat o ofertă de transfer pentru Florinel Coman: Conducerea, gest neașteptat

Florinel Coman (25 de ani) se află în reviriment de formă la FCSB, șeptarul „roș-albaștrilor” fiind omul momentului în lot.

De-a lungul timpului, din 2017 de când se află la FCSB, Coman a primit mai multe oferte de transfer în străinătate. Dintre care, una din MLS, campionatul de fotbal nord-american, pe FCSB a acceptat-o în primă fază, apoi s-a răzgândit.

Coman a dezvăluit oferta primit și faptul că și-a negociat salariul cu clubul din MLS, însă totul a picat în ultima clipă.

FCSB a cerut mai mulți bani față de oferta inițială, iar transferul lui Florinel Coman în Statele Unite a picat.

ADVERTISING

"Când a început pandemia, m-a sunat cineva din club şi m-a întrebat dacă vreau să plec. Mi-a spus că e din America (n.r. - oferta). Au spus că e ofertă mare, care se acceptă. M-a întrebat cât îmi doresc salariu, am spus cât vreau să câştig acolo, iar a doua zi am văzut altceva în ziar. S-au cerut mai mulţi bani", a declarat Florinel Coman, pentru Orange Sport.

În urmă cu câteva zile, Gică Hagi a dezvăluit că FCSB a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro din Premier League, de la Crystal Palace, pentru Florinel Coman.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!