Clauză de reziliere uriașă stabilită pentru Radu Drăgușin

Clauză de reziliere uriașă stabilită pentru Radu Drăgușin

Fundașul central român Radu Drăguşin este unul dintre cei mai curtați apărători din Serie A la acest moment, iar șansele sale să mai rămână la Genoa din iarnă sunt foarte mici.

Deja s-a vorbit despre mari oferte care vor fi făcute de cluburi mari precum Milan, Lazio sau Juventus, ultimul fiind clubul de care românul a și aparținut într-un timp.

Jucătorul de 21 de ani ar urma să-şi prelungească contractul cu Genoa pentru înca un sezon, până în vara lui 2028, însă o condiție clară ar fi impunerea unei clauze de reziliere de 30 de milioane de euro!

ADVERTISING

Așa cum anunță italienii de la calciomercato.it, Drăguşin e dorit de formații precum Roma, Milan sau Brighton, însă e clar că grifonii de la Genoa nu se vor despărți de el pentru o sumă mai mică decât cea amintită mai sus.

De asemenea, după cum anunță presa britanică, prin Daily Express, Arsenal, Tottenham și Newcastle ar fi alte trei formații dispuse să plătească peste 26 de milioane de lire în pauza de transferuri din ianuarie: ”E bine cunoscut faptul că luna ianuarie este una grea pentru cluburi, deoarece nu vor să-şi vândă cei mai buni jucători. Dar potenţialul lui Drăguşin ar putea trage atenţia echipelor de top din Premier League.

ADVERTISING

Se vorbeşte că Drăguşin va semna prelungirea contractului pentru încă un an, până în vara lui 2028. Dar informaţiile apărute spun că acest acord include şi o înţelegere cum că va putea pleca pentru 26.000.000 de lire sterline”, anunţă Express Sport.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!