Ciprian Marica intervine în disputa dintre FCSB și FRF: "Ar trebui să tacă mâlc"

Ciprian Marica intervine în disputa dintre FCSB și FRF: "Ar trebui să tacă mâlc"

Fostul atacant Ciprian Marica a intervenit în disputa dintre FCSB și Federația Română de Fotbal.

Marica spune că FRF nu ar trebui să o sancționeze pe FCSB dacă îl va păstra antrenor pe Mihai Pintilii, deoarece Federația a fost prima care a numit selecționeri fără licență, pe Mirel Rădoi și Adrian Mutu.

"Antrenorii ăștia cu licență la un moment dat erau sub antrenorii fără licență. Nu cred că licența este un etalon. Până la urmă, nici Federația nu a prezentat-o ca pe un etalon, din moment ce la națională și la seniori și la tineret aveam antrenori fără licență. Ei au fost primii care au încălcat regulamentul. Ce pretenții să mai avem de la echipele de club dacă ei au fost primii care au încălcat regulamentul. Federația ar trebui să tacă mâlc din moment ce ei au fost primii care au încălcat regulamentul", a spus Ciprian Marica.

ADVERTISING

FCSB nu îl poate păstra pe Mihai Pintilii în funcția de antrenor deoarece acesta nu are carnet.

Roș-albaștrii încearcă să aducă un antrenor cu licența Pro, însă se tem că Pintilii va fi suspendat dacă va da indicații.

În trecut, Mirel Rădoi a fost în aceeași situație, iar FRF i-a interzis să se ridice de pe bancă. Ulterior, el a fost numit de FRF antrenor la națională deși nu avea licență.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!