Ciprian Deac a ales cadoul ideal pentru ziua de naștere: Victoria cu Lazio

Ciprian Deac a ales cadoul ideal pentru ziua de naștere: Victoria cu Lazio

Ciprian Deac a împlinit 37 de ani chiar în ziua meciului cu Lazio din play-off-ul pentru optimile Conference League și a spus că victoria pe Stadio Olimpico e cadoul pe care și-l dorește ca să sărbătorească așa cum se cuvine.

CFR Cluj dă piept cu Lazio într-un meci foarte greu pentru campioana României, în play-off-ul pentru calificarea în optimile Conference League. Turul se joacă la Roma, chiar de ziua lui Ciprian Deac, fotbalist emblematic al echipei din Gruia.

După ce echipa a ajuns la Roma, Ciprian Deac a dezvăluit că își dorește victoria cu Lazio drept cadou pentru ziu sa de naștere.

ADVERTISING

„Îmi doresc să facem un joc bun, să dăm totul și să plecăm de aici cu un rezultat bun. Asta înseamnă un scor care să ne dea șanse de calificare pentru returul de la Cluj. Ăsta e cadoul pe care-l aștept”, a spus Ciprian Deac, conform Fanatik.

Ciprian Deac e așteptat să fie titular pe Stadio Olimpico, contra lui Lazio, în confruntarea din Conference League.

Echipele probabile pentru meciul Lazio - CFR Cluj:

Lazio: Provedel – Lazzari, Patric, Casale – Hysaj, Vecino, Marcos Antonio, Bašici – Pedro, Immobile, Zaccagni
CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – C. Deac, Janga, Krasniqi

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul Lazio - CFR Cluj, din manșa tur a play-off-ului pentru optimile de finală Conference League, se joacă joi, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT de www.spotmedia.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!