Cine i-ar putea lua locul lui Edi Iordănescu dacă FRF va hotărî să-l demită pe selecționer

Cine i-ar putea lua locul lui Edi Iordănescu dacă FRF va hotărî să-l demită pe selecționer

Naționala României a retrogradat din Divizia B a Ligii Națiunilor, iar Federația Română de Fotbal îl poate demite pe selecționerul Edi Iordănescu fără să-i plătească despăgubiri, conform unei clauze din contract.

Cu doar două victorii în opt meciuri, „tricolorii” au arătat rău anul acesta sub comanda lui Edi Iordănescu, iar Răzvan Burleanu „ia în calcul să îl demită pe tehnicianul în vârstă de 44 de ani”, scrie ProSport.

Pe lista cu posibili înlocuitori s-ar afla cinci nume, conform sursei citate, însă niciun nu va fi ușor de adus:

ADVERTISING
  1. Gică Hagi

Situația lui Hagi este asemănătoare cu cea din iarnă, când i-a fost propus rolul de selecționer, dar a refuzat din cauza implicării sale la Farul Constanța. Astfel, șansele ar fi 0 și de data aceasta.

  1. Victor Pițurcă

Pițurcă a părăsit naționala la scurt timp după ce Răzvan Burleanu a ajuns la șefia Federației, iar raportul din cei doi este inexistent.

  1. Laurențiu Reghecampf

Antrenorul în vârstă de 47 de ani se află la cârma azerilor de la Neftchi Baku, cu care mai are contract până în vara lui 2024.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  1. Cosmin Olăroiu

Șanse mici și să-l vedem pe Cosmin Olăroiu pe banca naționalei, acesta fiind legat de un contract Sharjah FC din Emiratele Arabe Unite.

  1. Dan Petrescu

Probabil că singurul obstacol în calea numirii lui Dan Petrescu în funcția de selecționer al României este clauza de reziliere cu CFR Cluj, de 400.000 de euro. Totuși, relația tensionată dintre "Bursuc" și Nelu Varga ar putea lăsa loc de ceva negocieri.

Rezultatele înregistrate de naționala României cu Edi Iordănescu selecționer:

0-1 cu Grecia (amical)
2-2 cu Israel (amical)
0-2 și 0-3 cu Muntenegru (Liga Națiunilor)
0-1 și 4-1 cu Bosnia (Liga Națiunilor)
1-0 și 1-1 cu Finlanda (Liga Națiunilor)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇