Prima reacție a lui Edi Iordănescu după ce naționala României a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor: "O seară bună pentru noi"

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după ce naționala României a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor: "O seară bună pentru noi"

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce naționala României a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor.

Selecționerul se declară mulțumit cu evoluția jucătorilor la cele două meciuri disputate în această lună.

"O seară bună pentru noi, o acțiune foarte reușită. Cu puțină șanse puteam obține chiar 6 puncte din cele două meciuri. Salut implicarea jucătorilor. Trebuie continuitate, omogenitate la echipa națională", a spus Edi Iordănescu la Prima TV.

"Tot ce a fost compromis s-a întâmplat în iunie și împotriva unei singure echipe. Am scăpat printre degete puncte cu Bosnia și Finlanda. Cu puțin noroc vorbem din altă postură. Este o tristețe pentru ce s-a întâmplat în iunie… Am pierdut încredere atunci, dar sper că am început să câștigăm o echipă. Am văzut o echipă cu un joc fluid, care și-a pus amprenta total pe joc. Am creat, am marcat. Trebuie stabilizate anumite lucruri în ceea ce privește faza defensivă. Suporterii ar trebui să rămână cu speranță după aceste meciuri", a completat acesta.

ADVERTISING

Naționala României a câștigat meciul disputat luni seara cu Bosnia și Herțegovina în ultima etapă a grupei din Liga Națiunilor.

4-1 este scorul cu care "tricolorii" au obținut cea de-a doua victorie din această ediție a Ligii Națiunilor, un succes care nu salvează însă reprezentativa noastră de la evitarea ultimului loc în clasament.

Man (min.38), Pușcaș (min.73 și 86) și Rațiu (min.79) au marcat golurile noastre, în timp ce pentru oaspeți a punctat Dzeko (min.77).

În celălalt meci al grupei, Finlanda s-a impus cu 2-0 în Muntenegru, iar România va retrograda în Divizia C a Ligi Națiunilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Clasamentul final în Grupa 3 a Diviziei B din Liga Națiunilor:

  1. Bosnia 11p
  2. Finlanda 8p
  3. Muntenegru 7p
  4. România 7p

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇