Cine e marele pariu al lui Ionel Ganea pentru echipa națională

Cine e marele pariu al lui Ionel Ganea pentru echipa națională

Fostul mare atacant al echipei naționale Ionel Ganea a dezvăluit care este jucătorul român pe care pariază pentru atacul României.

Potrivit actualului director tehnic de la Dunărea Călărași, George Pușcaș este cel în care naționala României își pune speranțele.

”Pușcaș e marea speranță a României dacă analizăm jucătorii din compartimentul ofensiv. E puternic, dar trebuie să joace din ce în ce mai mult. El mi-a plăcut cel mai mult dintre atacanții pe care îi are România în acest moment. E tânăr, dar trebuie să aibă meciuri în picioare pentru a prinde și mai mult încredere în el.

ADVERTISING

E un atacant foarte bun de gura porții și poate face și culoare pentru jucătorii care vin din spate. Chiar dacă e un fotbalist masiv, Pușcaș e mobil. E tânăr, mai poate învăța trucuri de atacant, nu văd o problemă că joacă în Championship, e un campionat valoros și eșalonul al doilea din Anglia”, a spus Ganea, citat de Digi Sport.

Pușcaș încă e accidentat și a ratat ultimele 10 meciuri ale echipei sale, Reading. În acest sezon, are două goluri marcate în nouă meciuri.

Orădeanul are deja 8 goluri în 20 de meciuri la națională.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇