Christian Eriksen a marcat un gol la primul său meci după revenirea în tricoul naționalei Danemarcei

Christian Eriksen a marcat un gol la primul său meci după revenirea în tricoul naționalei Danemarcei

Mijlocașul danez Christian Eriksen a evoluat în prima sa partidă oficială pentru naționala țării sale, după incidentul teribil petrecut la Euro 2020, atunci când a suferit un stop cardiorespirator în timpul partidei cu Finlanda din faza grupelor.

Fostul jucător al lui Inter a marcat în amicalul pierdut de Danemarca în fața Olandei, scor 2-4, sâmbătă seara.

Eriksen a început partida rezervă și a fost introdus pe gazon la începutul părții secunde. La doar două minute distanță, Christian a primit o minge în plin careu din flancul drept și a șutat din prima fix în vinclu, fiind apoi aplaudat în picioare de un întreg stadion emoționat.

ADVERTISING

Era golul de 3-2, iar Olanda a închis tabela la 4-2 după reușita lui Bergwijn, jucătorul lui Tottenham.

Mijlocașul danez s-a prăbușit pe teren în timpul partidei disputată de Danemarca în fața Finlandei la EURO 2020, rămânând inconștient pentru minute bune și fiind nevoie de o resuscitare cardio-respiratorie de urgență a echipei medicale, efectuată chiar pe gazon.

Din fericire, el a scapăt cu bine peste această încercare grea, i s-a montat un defibrilator cardiac, iar între timp s-a și întors în fotbalul mare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În prezent, el evoluează în Premier League, la gruparea nou-promovată Brentford, unde a semnat un contract până în vara lui 2023.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!