CFR Cluj va renunța la zece jucători la finele sezonului - presă

CFR Cluj va renunța la zece jucători la finele sezonului - presă

Fosta campioană a României CFR Cluj a realizat o listă neagră de 10 jucători care vor părăsi la finele acestui sezon gruparea din Gruia.

Clujenii sunt în pericol să piardă și locul 3, loc care se va disputa la distanță în ultima etapă între ei și CSU Craiova, care este la două puncte în spate. Chiar dacă va prinde podiumul, trupa lui Petrescu va evolua într-un baraj pentru calificarea în Conference League cu învingătoarea dintre FCU Craiova și FC Voluntari.

Dar având în vedere problemele financiare de la club, CFR a luat decizia ca în vară să se despartă de o listă foarte mare de jucători, cum ar fi: Mihai Bordeianu, Cristian Bălgrădean, Alexandru Chipciu, Ze Gomes, Jean-Claude Billong, Karlo Brucic, Denis Kolinger, Sergiu Buș, Cătălin Itu și Gabriel Debeljuh, după cum anunță cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Bordeianu a jucat de exemplu doar 16 minute în întregul play-off, Debeljuh a avut probleme în a se recupera după o gravă accidentare suferită, iar Chipciu va reveni la club după împrumutul său la U Cluj. În plus, fundașul croat Denis Kolinger (29 de ani) a jucat în 30 de meciuri în acest sezon, dar nu l-a convins pe Dan Petrescu.

Rămâne de văzut și dacă antrenorul Dan Petrescu vă continua la echipă, cel mai sigur asta va depinde și de locul pe care va încheia CFR Cluj și dacă echipa prinde sau nu cupele europene.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!