CFR Cluj și-a vândut marea vedetă pentru suma de 4,5 milioane de euro

CFR Cluj și-a vândut marea vedetă pentru suma de 4,5 milioane de euro

Ardelenii de la CFR Cluj au făcut o mare afacere chiar în timpul Campionatului European de fotbal, vânzându-și marea vedetă a formației vicecampioane a României.

Patronul Neluțu Varga a acceptat oferta făcută pentru mijlocașul Philip Otele în schimbul a 4.5 milioane de euro. Iar fotbalistul ar urma să câștige un salariu de 1.5 milioane de euro la viitoarea sa echipă. Este vorba de Al Wahda, club din Emiratele Arabe Unite, scrie cotidianul Fanatik.

Transferul mai are nevoie de foarte puține detalii pentru a fi pus la punct, iar impresarul fotbalistului a confirmat și el această mutare: ”Cluburile s-au înțeles, dar nu pot da detalii despre sume și negocieri. Mai sunt mici lucruri de pus la punct”, declara Andrei Balmoș, impresarul lui Otele, pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISING

Extrema stângă a mai avut și oferte din Europa în această pauză competițională. În locul său, a fost adus recent la CFR Adrian Păun, fostul campion cu clujenii, care s-a întors în România de la Hapoel Beer Sheva.

18 goluri și 8 pase decisive a izbutit Philip Otele în 45 de meciuri pentru CFR Cluj în toate competițiile, într-un sezon memorabil pentru el în Liga 1, având o cotă de 2,5 milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!