CFR Cluj, ironizată pentru modul cum s-a despărțit de Marko Dugandzic: "A plecat după șapte minute, cu tot cu duș"

CFR Cluj, ironizată pentru modul cum s-a despărțit de Marko Dugandzic: "A plecat după șapte minute, cu tot cu duș"

CFR Cluj l-a vândut, în perioada de transferuri din vara trecută, pe Marko Dugandzic (27 de ani) la Rapid în schimbul a 400.000 de euro și a pierdut un jucător important.

În acest moment, Dugandzic e unul dintre golgheterii Superligii, cu 19 goluri marcate în acest sezon pentru gruparea din Giulești.

Fostul atacant de la Rapid, Sabin Ilie, a ironizat-o pe CFR Cluj pentru modul în care a ales să renunțe la Dugandzic, atacant care a marcat în acest sezon mai mult decât toți atacanții din lotul lui Dan Petrescu la un loc.

ADVERTISING

”Nu se compară. Dugandzic are forță, lovește bine mingea, chiar dacă Andrea Compagno este un fel de Inzaghi, simte. Steaua (n.r. – FCSB) are un sistem de joc, Rapid are alt sistem. Îmi place mai mult Dugandzic.

În ce condiții pleacă Compagno de la Craiova către Steaua (n.r. – FCSB)? Golgheterul echipei. Dugandzic pleacă de la CFR după 7 minute jucate cu tot cu duș. Copilul de-abia de acum începe să demonstreze, pentru că totuși te afectează”, a declarat Sabin Ilie, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!