CFR Cluj a stabilit soarta lui Dan Petrescu: Decizia luată de șefi

CFR Cluj a stabilit soarta lui Dan Petrescu: Decizia luată de șefi

CFR Cluj traversează cel mai greu moment din „era” Dan Petrescu și e în pericol să rateze titlul de campioană după cinci ani.

Dan Petrescu (55 de ani) se află într-un moment de cumpănă la CFR Cluj, cu echipa căzută pe locul trei în clasament după șase etape scurse din play-off-ul Superligii.

În ciuda faptului că echipa e în pericol să rateze titlul și chiar și cupele europene, clubul îi arată sprijin lui Dan Petrescu. "Bursucul" a primit în urmă cu câteva săptămâni o ofertă de prelungire a contractului la care încă nu a răspuns, însă conducerea a anunțat că își menține dorința de a continua cu Petrescu.

ADVERTISING

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a reiterat ideea că șefii din Gruia își doresc ca Dan Petrescu să fie în continuare antrenorul echipei.

„Ne dorim acest lucru (n.r. ca Dan Petrescu să îşi prelungească înţelgerea), patronul şi-a exprimat dorinţa. Va rămâne în continuare alături de CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Este al treilea mandat al lui Dan Petrescu la CFR (2017 - 2018, 2019 - 2020, 2021 - prezent). Antrenorul a câștigat patru titluri cu ardelenii (17/18, 18/19, 19/20, 21/22), dar în acest sezon lucrurile s-au complicat peste măsură.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!