CFR Cluj, comunicat oficial despre situația lui Marius Șumudică

CFR Cluj, comunicat oficial despre situația lui Marius Șumudică

CFR Cluj a reacționat după ce în presă a apărut zvonul că Marius Șumudică riscă să fie demis din funcția de antrenor principal.

Gruparea din Gruia neagă că tehnicianul în vârstă de 50 de ani se află în pericol de a fi dat afară.

"Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Șumudică.

Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiții europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obținute, performanță pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat.

De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat și nu există niciun fel de conflict între antrenor și jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ și toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câștigat de 4 ori consecutiv titlul de campioană.

Avem un lot valoros și numeric, dar și un antrenor cu multă experiență, însă, mai presus de toate, suntem o familie unită care va reuși să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcțiile.

În încheiere, vă asigurăm încă o dată că antrenorul Marius Șumudică are parte de toată susținerea conducerii clubului și a acționariatului", se arată într-un comunicat al clujenilor.

COMUNICAT DE PRESĂCa urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:Conducerea...

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Joi, 19 august 2021

În luna iunie, Marius Șumudică a semnat un contract valabil pe două sezoane cu CFR Cluj.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇