CFR Cluj atacă arbitrajul după meciul cu Universitatea Craiova: "VAR-ul, chinezărie!"

CFR Cluj atacă arbitrajul după meciul cu Universitatea Craiova: "VAR-ul, chinezărie!"

CFR Cluj a pus tunurile pe video-arbitraj după meciul cu Universitatea Craiova, 1-1 în Bănie, în etapa a 2-a din play-off-ul Superligii.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președinte, CFR Cluj a atacat deciziile video-arbitrajului de la meciul cu Universitatea Craiova.

Balaj susține că echipa lui Dan Petrescu poate pierde campionatul din cauza deciziilor VAR și a explicat fazele care l-au nemulțumit.

„Trei faze, una la Maglica, una la Manea și faza pe care ați amintit-o. Din punctul meu de vedere, fazele au fost judecate corect de Istvan Kovacs și validată de către arbitrii din camera VAR. Au fost faze la limită într-un arbitraj modern asemenea situații nu se sancționează.

ADVERTISING

Arbitrii au stabilit că atacantul Ivan are impact asupra lui Cristi Manea care știa că Ivan este în apropierea lui și s-a chinuit să oprească mingea să ajungă la Ivan. Dezamăgirea mea este de modul în care este folosit acest sistem de VAR. Habar nu am ce chinezărie am achiziționat. Habar nu am!

Un lucru este cert, Manea avea oarecum poziția corpului în așa fel încât să fie pregătit să se ducă spre centrul terenului, pentru a interveni, cum s-a deplasat într-un final, iar Ivan spre poarta adversă. A plecat pentru a câștiga o poziție care să-i permită să înscrie un gol.

ADVERTISING

Dacă dăm credit liniei și spunem că linia trasată este paralelă cu linia de la mijlocul terenului, avem semne de întrebare, pentru că din felul cum este tuns gazonul pare că este trasată eronat, dar dacă dăm credit soft-ului sau tehnicianului care are grijă să fie trasată această linie nu am cum să nu fiu dezamăgit și să spun.

Sunt convins. Capul sau umărul lui Ivan este înaintea ghetei piciorului pentru că era aplecat de poziție de plecare”, a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!