CFR Cluj anunță o decizie importantă după meciul cu Adana Demirspor din Conference League: "Ne-a costat mult"

CFR Cluj anunță o decizie importantă după meciul cu Adana Demirspor din Conference League: "Ne-a costat mult"

Andrea Mandorlini, antrenorul CFR Cluj, a reacționat la finalul meciului terminat la egalitate cu Adana Demirspor în preliminariile Conference League, 1-1 în Gruia.

Antrenorul italian a anunțat o decizie importantă luată după meci, aceea că pentru partida cu Universitatea Craiova din campionat vor fi multe schimbări pentru ca jucătorii să fie odihniți în perspectiva returului din Turcia pentru calificarea mai departe.

Mandorlini și-a felicitat jucătorii pentru rezultatul obținut. "A fost o partidă frumoasă, dificilă. Ştiam că întâlnim un adversar puternic. Bugetul echipei vorbeşte despre valoarea echipei. Ne-am făcut jocul, am scos maxim cu jucătorii sosiţi de doar câteva zile.

ADVERTISING

Pot să spun că sunt mulţumit pentru că suntem în cursă şi ne jucăm şansele în returul din Turcia.

Sunt mulţi jucători care au evoluat care vor trebui să se recupereze. Voi schimba mulţi jucători la meciul cu Craiova. Ne-a costat mult pentru că am început cu jucători care nu au avut multe meciuri în picioare. A fost un meci deschis oricărui rezultat.

Sunt jucători decisivi pentru noi. Tachtsidis a venit doar de câteva zile. Durel Avounou nu a mai jucat într-un meci oficial de multe luni, Kresic la fel. Am riscat în această seară, dar au avut energie şi asta e important", a declarat Andrea Mandorlini după CFR Cluj - Adana Demirspor 1-1, la Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!